Nederlands

Nieuws

VDL en Lock'n'Go bundelen hun krachten

Begin 2010 zijn de VDL Groep en Lock’n’Go een partnerschap aangegaan. Lock’n’Go is een innovatief fietsenstallingsconcept dat 24 uur 7 dagen per week operationeel is. Het systeem biedt voordelen op het gebied van veiligheid en geeft informatie over het stallingsgedrag van de gebruikers. Het partnerschap omvat een samenwerking tussen de VDL-bedrijven VDL Technics en VDL Services en Lock’n’Go. Waar Lock’n’Go de systemen ontwikkelt, beheert en exploiteert, gaat VDL Technics zorgdragen voor de productie van de Lock’n’Go systemen (hardware) en wordt VDL Services ingezet bij de plaatsing en onderhoud.

Lock’n’Go
Het Lock’n’Go systeem biedt enerzijds de veiligheid van een bewaakte stalling en anderzijds het gebruiksgemak van een traditionele (onbewaakte) stallingsplaats. In ruim 3 jaar tijd is er geen enkele fiets uit de Lock’n’Go stalling gestolen. De geautoriseerde gebruiker kan de stalling eenvoudig bedienen met een (OV)-pas of een mobiele telefoon. Met behulp van ingenieuze software biedt Lock’n’Go managementinformatie, waardoor onder andere op afstand het systeem kan worden aangestuurd. Deze informatie is bruikbaar voor beleidsmakers van gemeenten. 

Succesvolle start
Na een succesvolle start in de gemeente Eindhoven is het Lock’n’Go concept inmiddels op 13 locaties in Nederland geïmplementeerd. Binnenkort komen daar nog 10 locaties bij. Lock’n’Go heeft de ervaringen van de afgelopen jaren omgezet in een 2e generatie nieuwe producten. Hiermee speelt Lock’n’Go nog beter in op de wensen van de markt. Het nieuwe moderne ontwerp zorgt voor een nog groter gebruiksgemak en een betere inpasbaarheid in de openbare ruimte.

VDL Groep
De VDL Groep is sinds enige jaren actief in de markt van geautomatiseerd stallen. Met het reeds bestaande product van VDL, de fietsmolen, breiden Lock’n’Go en VDL de productrange en dienstverlening naar de markt van het bewaakt fietsparkeren verder uit. Het partnerschap met Lock’n’Go bevestigt dat de VDL Groep de keuze heeft gemaakt om verder te investeren in deze markt en daarmee een nadrukkelijke marktpositie wil bereiken.

Lock'n'Go
Lock'n'Go systeem


Auteur: Syl van der Heijden | Verkoop | +31 (0)411 - 682980 | Publicatiedatum: 18-3-2010
Naar het nieuwsoverzicht
Lock'n'Go
Lock'n'Go

VDL Technics

 Markten

 

 Contact

 

 @VDL_Groep LinkedIn, LinkedIn VDL Groep YouTube VDL Groep

Copyright © 2013 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel Aalst 57466
BTW BE0429433450

 

Specialisaties

Nieuws

Werken bij VDL