Lassen

VDL Technics is zeer ervaren in het lassen van staal constructies. Doordat we onze grote lasafdeling onderverdeeld hebben in verschillende specialiteiten kunnen wij producten van groot naar klein en van enkel stuks tot grote series lassen. Onze lassers zijn gecertificeerd om voor normen als ISO3834 en EN1090 executie klasse 3 te lassen. In de loop der jaren heeft VDL Technics sterk ontwikkeld op het lassen van hoogwaardige constructies.

Naast een grote capaciteit op onze handlasafdeling heeft VDL Technics ook diverse lasrobots. Voor de kleinere lassamenstelling hebben wij lasrobots met draaitafels waarop we producten tot 2 meter lang kunnen lassen. Voor de grotere samenstellingen hebben we lasrobots op een track met een bereik van 5 meter. Hiernaast hebben we ook nog lasrobots op een grotere track met een bereik van maarliefst 20 meter.

Door de combinatie van lasrobots en gecertificeerde handlassers zijn wij in staat om snel en flexibel onze klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardig laswerk. Klik hier voor onze volledige machinelijst.