VDL Technics

VDL Technics is een onderdeel van de VDL Groep. Als toeleveringsbedrijf is VDL Technics proactief op het gebied van metaalbewerking. Gespecialiseerd in het produceren en seriematig samenstellen van complexe plaatwerkconstructies door middel van (robot-)lassen. Bij nauwkeurige tolerantie-eisen kan de mechanische nabewerking ook in eigen huis uitgevoerd worden. Daarnaast zijn wij ook succesvol in de productie en montage van staalconstructies. 

VDL Technics kent een zeer brede range aan toeleveringsactiviteiten en een grote diversiteit aan (repeat)producten en complexe projecten die we realiseren. Voorbeelden hiervan vinden we onder meer bij landbouwwerktuigen, staalconstructies, straatmeubilair, consumentenartikelen en parkeersystemen. De toegevoegde waarde die wij u te bieden hebben, ontstaat door het effectief toepassen van onze jarenlange ervaring met de meest moderne productiemethoden voor uw producten. 

VDL Technics heeft zich door inzet, flexibiliteit en enthousiasme ontwikkeld van ‘jobber’ naar ‘main supplier’. Door gericht te investeren in mensen, huisvesting en machines zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een speler van formaat. Wij zijn trots op de duurzame relaties die wij met een groot aantal klanten hebben opgebouwd.